Specialist in teamteaching, leiderschapstrainingen & workshops voor specifieke doelgroepen

Outrac Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015.

 

Outrac begint steeds meer op koers te raken.

Het onderzoek van Ester Schotten in het kader van haar eindopdracht voor haar studie pedagogiek, vordert gestaag. Het onderzoek is in het kader van de trajecten voor jeugdigen met verslavings- en gedragsproblematiek die Outrac gaat verzorgen. Er begint zich al een kenniskring te vormen met deelnemers vanuit diverse achtergronden.
Begin dit jaar een erg inspirerend gesprek gehad met John van der Heemst, (oud) instructeur van Outward Bound Nederland. Het ligt in de bedoeling dit gerenommeerde internationale instituut weer nieuw leven in te blazen in Nederland. Ik hoop van harte hier een actieve rol in te mogen en kunnen spelen.

Dagopvang voor jongeren met gedragsproblemen, ben met een aantal instanties/mensen aan het onderzoeken of er mogelijkheden zijn een dergelijke voorziening te organiseren. Noodzaak hiervoor is er zeker, maar er zal veel onderzoek nodig zijn. Binnenkort hopelijk meer.
Met landgoed Roggebotstaete en Marco van Gelder en Leon Bakker bezig met de ontwikkeling van micro-adventueres, een concept voor beleving van outdoor, geschikt voor iedereen.

Bij een bijeenkomst geweest, op initiatief van de gemeente Haaksbergen, georganiseerd door Jan Paul klein Poelhuis, Bas Wolters en Ellen Kuipers. Onder het motto: Haaksbergen Vitaal, waren mensen vanuit bedrijfsleven en verenigingsleven uitgenodigd om vanuit de discussie allianties aan te gaan. Hieruit kwamen mooie en verrassende combinaties uit die in de toekomst hopelijk wat moois gaan brengen.
Met de kunst van Anique gaan we een uniek concept neer zetten, d.m.v. outdoor en kunst aan je leiderschapskwaliteiten werken. Dit is echt een heel bijzondere samenwerking . Zie hiervoor het nieuwe blok op de site en laat je inspireren.
De eerste editie van de module : “Outdoor voor specifieke doelgroepen”, heeft inmiddels plaats gevonden. Tijdens de eendaagse bijeenkomst kregen de deelnemers een inkijk in de fascinerende wereld van outdoor als middel .
Genoeg om de komende periode naar uit te zien en mee aan het werk te gaan dus.

« terug naar het overzicht

Ik ben Gerrit

gerrit-onstein-220

Mijn naam is Gerrit Onstein. Ik ben een deskundige op het gebied van outward bound met alle benodigde certificaten en diploma’s.

» Bekijk hier mijn C.V.

Als we samen de strijd aangaan, gaan we die ook echt aan

Eibergen – Gerrit Onstein werkte 25 jaar op een school voor kinderen met gedragsproblemen. De […]

Contact

  • Outrac
  • Irisstraat 10
  • 7151VT Eibergen
  •  
  • E-mail outrac@kpnmail.nl
  • T 0545 - 474 770
  • M 06 - 818 906 25

Volg outrac op

© 2018 Outrac | Algemene Voorwaarden