Specialist in teamteaching, leiderschapstrainingen & workshops voor specifieke doelgroepen

Workshop: Outdoor als middel

 

Workshop: Outdoor als middel

Voor wie is deze workshop “Outdoor als middel”  interessant? Voor beheerders/medewerkers van klimparken, outdoor- en buitensportcentra en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Waarom?

Deze workshop geeft de deelnemers een ander inzicht in hoe ze hun bestaande en nieuwe activiteiten  eenvoudig en effectief kunnen inzetten t.b.v. specifieke doelgroepen.outdoor_workshop

Hierbij valt o.a. te denken aan volwassenen/jongeren  met gedragsproblemen, als onderdeel van een hulpverlenings-zorgtajecten, coaching  of in het kader van passend onderwijs.

Wat komt er aan de orde?

We gaan met de theorie kort op de achtergronden van het ervarend leren, competentie gericht werken en het observeren en rapporteren.

De nadruk zal echter op het praktische gedeelte komen te liggen. Welke activiteiten kunnen eenvoudig worden toegepast en met welk doel.   Hoe kun je op een simpele manier in je bestaande aanbod effectieef aanbieden aan genoemde doelgroepen .

Hoe lang duurt een workshop?

Max. 6 uur.

 Waar vindt dit gebeuren plaats?

In principe kan de workshop overal worden gegeven, maar de voorkeur gaat uit om het op de locatie van aanvrager te laten gebeuren. Hierdoor kan er direct worden ingesprongen op het bestaande aanbod.

 Kosten.

Bij een maximale groepsgrootte van 10 personen, € 400,-

 

maak een afspraak

Ik ben Gerrit

gerrit-onstein-220

Mijn naam is Gerrit Onstein. Ik ben een deskundige op het gebied van outward bound met alle benodigde certificaten en diploma’s.

» Bekijk hier mijn C.V.

Als we samen de strijd aangaan, gaan we die ook echt aan

Eibergen – Gerrit Onstein werkte 25 jaar op een school voor kinderen met gedragsproblemen. De […]

Contact

  • Outrac
  • Irisstraat 10
  • 7151VT Eibergen
  •  
  • E-mail outrac@kpnmail.nl
  • T 0545 - 474 770
  • M 06 - 818 906 25

Volg outrac op

© 2018 Outrac | Algemene Voorwaarden